Κήπος Στα Μεσόγεια: Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέματα: Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020

7 Απριλίου 2016

Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέματα: Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Σύλλογός μας καλεί τα μέλη του και όλους τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή 10 Απριλίου στις 11:00 στο Δημαρχείο Κερατέας σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέματα:

Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020     - Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές.

    - Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

-Αγροτικά προγράμματα

-Πρόγραμμα Διαρθρωτικής Προσαρμογής Επιχειρήσεων και Εργαζομένων εντός της οικονομικής κρίσηςΤο Δ.Σ.forkeratea.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.