Κήπος Στα Μεσόγεια: Φορολογικές Δηλώσεις 2016: Τι να Προσέξετε

Φορολογικές Δηλώσεις 2016: Τι να Προσέξετε

Υποχρεωμένοι να περάσουν από τα Τμήματα Μητρώου των αρμοδίων ΔΟΥ πριν υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω του TAXISnet τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος είναι φέτος όλοι
οι φορολογούμενοι που συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους, όσοι παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια του 2015 ή από την αρχή του 2016 και μέχρι την ημερομηνία υποβολής της φετινής δήλωσης, όσοι έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και θέλουν να υποβάλουν κοινή δήλωση αλλά και όσοι ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων δεν εισέπραξαν το 2015 ενοίκια από τους μισθωτές τους.

Οι νέοι που συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους θα πρέπει να αποκτήσουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, όσοι παντρεύτηκαν θα πρέπει να δηλώσουν την έγγαμη σχέση, όσοι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης θα χρειαστεί να το δηλώσουν για να έχουν την ίδια φορολογική αντιμετώπιση με τους έγγαμους ενώ όσοι χώρισαν πρέπει να δηλώσουν τη διακοπή της έγγαμης σχέσης για να ακυρωθούν στο ηλεκτρονικό έντυπο της δήλωσης τα στοιχεία της συζύγου ή του συζύγου.

Στις ΔΟΥ θα πρέπει να προσέλθουν υποχρεωτικά πριν από την υποβολή των δηλώσεών τους και οι φορολογούμενοι που έχουν ανείσπρακτα ενοίκια προκειμένου να μη φορολογηθούν γι’ αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.