Κήπος Στα Μεσόγεια: Το Μπαχαρικό που Σταματάει την Αιμορραγία

5 Μαρτίου 2017

Το Μπαχαρικό που Σταματάει την Αιμορραγία

Το σταμάτημα μιας αιμορραγίας που μπορεί να συμβεί από κάποιο τραυματισμό, όπως το κόψιμο με κάποιο κοφτερό αντικείμενο, είναι μια έκτακτη κατάσταση που μπορείτε όμως να την διαχειριστείτε αποτελεσματικά. 

Σε μια τέτοια περίπτωση, καλό είναι να γνωρίζετε ότι την αιμορραγία μπορείτε να τη σταματήσετε με ένα μπαχαρικό που υπάρχει σίγουρα στην κουζίνα σας. Τα θεαματικά αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Ο λόγος για το πιπέρι καγιέν, που όπως έχει αποδειχτεί έχει την ιδιότητα να σταματά την αιμορραγία σε λιγότερο από ένα λεπτό, στην πλειονότητα αυτών των περιστατικών.

Επιπλέον έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και βοηθά στην επούλωση του τραύματος.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε


Μπορείτε να βάλετε το πιπέρι καγιέν απευθείας πάνω στο τραύμα

Εναλλακτικά μπορείτε να διαλύσετε μια κουταλιά σε λίγο νερό και αφού βουτήξετε στο διάλυμα μία γάζα να την εφαρμόσετε πάνω στην πληγή

Μπορείτε τέλος να διαλύσετε ένα κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν σε ένα φλιτζάνι νερό και να το πιείτε

Εκτός από τη διακοπή της αιμορραγίας λόγω τραυματισμού, το πιπέρι καγιέν συμβάλλει στην αντιμετώπιση και των εσωτερικών αιμορραγιών, όπως της μύτης ή του λαιμού. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει φυσικά να λαμβάνεται από το στόμα. Θυμηθείτε επίσης ότι το πιπέρι καγιέν βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά την πέψη και μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις.


Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.