Κήπος Στα Μεσόγεια: Χρόνια αλλεργική ρινίτιδα, θεραπεία με βότανα.

14 Αυγούστου 2013

Χρόνια αλλεργική ρινίτιδα, θεραπεία με βότανα.

Χρόνια Αλλεργική Ρινίτιδα, θεραπεία με βότανα. 
Xρόνια αλλεργική ρινίτιδα Η πάθηση αυτή προκαλεί συμπτώματα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που μπορεί να προκληθεί ..
αν τα κύρια αλλεργιογόνα είναι τα ακάρεα της οικιακής σκόνης και τα κατοικίδια ζώα, τα συμπτώματα είναι συχνά χειρότερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, λόγω της επιπρόσθετης αλλεργίας στη γύρη .

Η παρακάτω σύνθεση συνιστάται αυτή για αλλεργίες αυτού του τύπου… χρόνια αλεργική ρινίτιδα.. άσθμα.. βρογχικό άσθμα…

4 βότανα.. και τα 4 ενδεικνύονται ειδικά για αυτή την περίπτωση…

Επουλωτικό (Sosidago Canadensis)
Bοηθά στην ανακούφιση από τη συμφόρεση του αναπνευστικού περιορίζοντας συγχρόνως τις φλεγμονές προκαλώντας εφίδρωση και ενθαρρύνοντας την αποβολή της παραπανίσιας βλέννας…..
Εριόδυκτο (Eriodictyon spp)
Χρησιμοποείται για ολες τις μορφές συμφόρησης των βρόγχων. Διεγείρει την εκκριση σάλιου και άλλες πεπτικές εκκρίσεις . Εξαιρετικό φάρμακο για οξείες καταστάσεις του στήθους συμπεριλαμβανομένου και του ασθματος. Αποχρεμπτικό ανοίγει τους αεραγωγούς. Αποσυμφορητικό..
Εφέδρα (Ephedra spp)
Aγγειοδιασταλτικό, ανακουφίζει τη συμφόρηση των ιγμορείων.. Αντισπασμωδικό.. τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.. ειδικό για ασθμα, βρογχιτιδα, κοκίτη οξεία αλλεργική ρινίτιδα..
Τσουκνίδα (Urtica dioica)
Θρεπτικό βότανο με αντιισταμινικές ιδιότητες . Πλούσιο σε σίδηρο, πυρίτιο και κάλλιο.
Ειδικό φάρμακο από τα αρχαία χρόνια για την αλεργική οξεία ρινίτιδα και γενικώς για τις αλλεργίες..

Πηγή  
http://enallaktikidrasi.com

Το διαβάσαμε στο : http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.