Κήπος Στα Μεσόγεια: Τσάντες μικρές μεγάλες από τα απλά T-shirt που δεν θέλετε

16 Αυγούστου 2013

Τσάντες μικρές μεγάλες από τα απλά T-shirt που δεν θέλετε


Ακόμα μια ιδέα ανακύκλωσης ....
Τσάντες μικρές μεγάλες, σε διάφορα χρώματα, χρήσιμες για τα καθημερινά σας ψώνια και για αποθήκευση διαφόρων πραγμάτων από τα απλά T-shirt που δεν θέλετε.Δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις μπλούζες χαρίζοντας όμορφες και έξυπνες λύσεις για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποιήστε τα μπλουζάκια όλης της οικογένειας για διαφορετικά μεγέθη στις τσάντες σας.Κόβετε το μπλουζάκι αφού το έχετε διπλώσει στα δύο. (ΦΩΤ 1). Ράβετε το τελείωμα και με την βοήθεια ενός χάρακα και ενός ψαλιδιού ανοίγετε τρύπες. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η κατασκευή και οι φωτογραφίες είναι από την http://www.deliacreates.coml

Πηγή : http://26ecopages.blogspot.co.uk

Το διαβάσαμε στο : http://revealedtheninthwave.blogspot.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.