Κήπος Στα Μεσόγεια: Πώς να δημιουργήσετε σε ένα χώρο μια ζεστή διακόσμηση με χρώματα.

Πώς να δημιουργήσετε σε ένα χώρο μια ζεστή διακόσμηση με χρώματα.

Το στυλ της διακόσμησης του σπιτιού σας, καθώς και η καθαριότητα του μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο πώς αισθάνεστε. Εάν το σπίτι σας είναι τονισμένο με κάποιο ζεστό ντεκόρ, θα είναι ελκυστικότερο και για να σας καθώς και τους άλλους. Σίγουρα τώρα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο ντεκόρ;
Λοιπόν, ζεστό ντεκόρ μπορούμε να δημιουργήσουμε με τη χρησιμοποίηση διαφορετικών στοιχείων. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ζεστή διακόσμηση είναι να χρησιμοποιήσετε χρώματα. Μιλάμε για ζεστά χρώματα. Τα ζεστά χρώματα είναι πολύ χρήσιμα για τη δημιουργία ενός χώρου που θα μας φτιάχνει την διάθεση. Ένα δωμάτιο μπορεί να γίνει εύκολα κομψό και μεγάλοι χώροι μπορεί να  φαίνονται μικρότεροι και πιο ζεστοί. Επιπλέον, αυτά τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μέρη του σπιτιού όπως το καθιστικό, το play room, η τραπεζαρία, ακόμη και το υπνοδωμάτιο.
Τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πορτοκάλι στον τροχό των  χρωμάτων αναφέρονται ως τα ζεστά χρώματα, αυτά τα χρώματα έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία περισσότερης αδρεναλίνης, αυξάνοντας την αρτηριακή σας πίεση, έτσι αυξάνοντας το ποσοστό στην αναπνοή  αυξάνετε και η θερμοκρασία σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο ζεστοί. Προφανώς, όσο ισχυρότερο είναι το χρώμα τόσο πιο έντονη η επίδραση.
Κίτρινο – Το κίτρινο ήταν πάντα ένα χρώμα που συμβολίζει την ευτυχία, τη ζεστασιά και ζωντάνια. Ως αποτέλεσμα, είναι ένα από τα πιο κοινά, και δημοφιλή χρώματα που θεσπίστηκε στην εσωτερική διακόσμηση με διάφορους τρόπους. Το χρώμα είναι μια τέλεια επιλογή για το δωμάτιο των παιδιών της κουζίνας, και του καθιστικού. Ωστόσο, σημασία πρέπει να δοθεί στην επιλογή της κατάλληλης κίτρινης απόχρωση. Μεσαίες και φως αποχρώσεις θα πρέπει να επιλέγονται για μεγάλους χώρους, όπως τοίχους. Εναλλακτικά, το κίτρινο χρώμα μπορεί να  χρησιμοποιηθεί σε κομμάτια έμφασης, όπουείστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε χρωματικό τόνο.
Πορτοκαλί-Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της τόνωσης, ενεργητικό, και πικάντικο και μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία εκπληκτικά ζεστού εσωτερικού, αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Δεδομένου ότι το χρώμα είναι έντονο, συνιστάται να συνδυάζετε με άλλες δροσερές αποχρώσεις όπως το πράσινο, το μοβ ή το μπλε. Εντονότερες πορτοκαλί αποχρώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να ντύσουν τους τοίχους σε ένα υπνοδωμάτιο, ενώ ροδακινί πορτοκαλί απόχρωση με ροζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει την τραπεζαρία. Πικάντικη εσωτερικοί χώροι μπορούν να δημιουργηθούν σε οικογενειακό δωμάτιο και το δωμάτιο των παιδιών με τη χρήση δυναμικών αποχρώσεων του πορτοκαλί.
Κόκκινο – Το Κόκκινο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος,  το χρώμα του μπορεί να ενθαρρύνει, είναι τολμηρό, συναρπαστικό και δραματικό. Το κόκκινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μπλε ή ροζ για να δώσει σε ένα δωμάτιο μια εκλεπτυσμένη αίσθηση. Το χρώμα μπορεί επίσης να εισαχθούν σε ένα δωμάτιο με επιλογή επίπλωσης σε ποικίλες κόκκινες αποχρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.