Κήπος Στα Μεσόγεια: ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ: Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αν. Αττική και επικοινωνία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ: Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αν. Αττική και επικοινωνία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

vroxh

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014



Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, κατόπιν σχετικού έκτακτου Δελτίου Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, ότι από σήμερα, Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014, είναι πολύ πιθανή, η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και ισχυρών καταιγίδων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, μετά τις 8μ.μ. και κυρίως αύριο, Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 και μέχρι τις 8μ.μ.!


Για την δική σας ασφάλεια, παρακαλούμε όπως περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες, λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως μετακίνηση των οχημάτων σας σε ασφαλή σημεία και μην διέρχεστε από προβληματικά σημεία, που παρατηρείται συγκέντρωση νερού από βροχοπτώσεις, όπως στην οδό Μαρκοπούλου, μπροστά από την Πυροσβεστική.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες και μέτρα, σε συνεργασία με την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να συμβάλει άμεσα, στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να καλέσετε όλο το 24ωρο, στα εξής κινητά τηλέφωνα:

  • 6987521333 (Χρήστος Δρίτσας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.)
  • 6944574523 (Γιάννης Πολίτης, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Κ.Δ.Ε.Μ.) 
  • 6974909728 (Μαρία Χασάπη, Επικεφαλής Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου.)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.