Κήπος Στα Μεσόγεια: Πώς να θεραπεύσετε τον καρκίνο με μαγειρική σόδα

Πώς να θεραπεύσετε τον καρκίνο με μαγειρική σόδα

Πώς να θεραπεύσει τον καρκίνο με μαγειρική σόδαΑυτή η επαναστατική ανακάλυψη και θεραπεία είχε κρυφτεί από το κοινό μέχρι τώρα!

Ο Δρ Tullio Simoncini ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική λοίμωξη, το ίδιο όπως η καντιντίαση που αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα!


Πρέπει να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη ογκολογία δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και, ως εκ τούτου, είναι ηθική και δεοντολογική υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πραγματική λύση για τη χειρότερη ασθένεια του σήμερα - λέει ο δρ Tullio ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα της  ίδιας κολπικής μυκητίασης όπως η καντιντίαση, και αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα.
Στα φυτά, οι καρκίνοι προκαλούνται από μυκητική προσβολή, και μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα. Οι κολπικές μυκητιάσεις συμβαδίζουν πάντα με όγκο. Η γνώμη μας είναι ότι προκαλούν καρκίνο, χαμηλότερη ανοσία και στη συνέχεια επιτίθενται σε ολόκληρο τον οργανισμό. Κάθε τύπος καρκίνου προκαλείται από μύκητες του γένους Candida όπως αναφέρεται σε άλλες μελέτες, και η ιστολογική σύνθεση είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μηχανισμού ενάντια στην προσβολή του ιστού. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστός εξαντληθεί, παράγει μη διαφοροποιημένα κύτταρα. Ο καρκίνος μπορεί να ονομάζεται ανθεκτικό απόστημα (έλκος), όπου οι αποικίες σχηματίζονται στο κέντρο, ξεκινώντας την αντίδραση των γειτονικών κυττάρων .

Μαγειρική σόδα

Τα κλασικά αντιμυκητιασικά φάρμακα είναι δυσλειτουργικά έναντι των όγκων, και οι αποικίες μπορούν να δεχθούν επίθεση μόνο στην επιφάνεια και στη συνέχεια να γίνουν ανθεκτικές στο φάρμακο. Η μυκητιασική λοίμωξη είναι πολύ ισχυρότερη από ό, τι μια βακτηριακή. Επειδή η μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Θεραπεία

Η τεχνική του Δρ Simoncini κουράρει ανθρώπους για 20 χρόνια. Πολλοί από τους ασθενείς του έχουν αναρρώσει πλήρως από τον καρκίνο, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου η επίσημη ογκολογία σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ο καλύτερος τρόπος για να προσπαθήσει κάποιος να εξαλείψει τον όγκο είναι να τον φέρει σε επαφή με διττανθρακικό νάτριο, για παράδειγμα, από το στόμα χορήγηση στον πεπτικό σωλήνα, το ορθό και κλύσματα για επίχυση του εντέρου του κόλπου και της μήτρας, ενδοφλέβιες ενέσεις των πνευμόνων και του εγκεφάλου, και εισπνοή στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς.
Το στήθος, οι λεμφαδένες και η υποδόρια άμμος μπορούν να αντιμετωπιστούν με τοπική έκχυση.
Ο Δρ Simoncini συνιστά τη χρήση μαγειρικής σόδας χωρίς προσθήκη αλουμίνιου ή φαρμακευτική σόδα για όλους τους καρκίνους. Μπορείτε να την αγοράσετε στα καταστήματα  βιολογικών τροφίμων, είναι πολύ φθηνή.
Το διττανθρακικό νάτριο καταστρέφει δραστικά τις βακτηριακές αποικίες, οι οποίες σύμφωνα με τον Δρ Simoncini,  προκαλούν καρκίνο. Η σόδα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη αντιμυκητιασική θεραπεία που οι μύκητες αποκτούν ανοσία εύκολα, μεταδίδεται μέσω του ιστού που έχει πληγεί από τη μόλυνση και εύκολα εισέρχεται στα καρκινικά κύτταρα.
Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών που διαθέτει η σόδα επιταχύνει την αποσύνθεση του όγκου. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων της μαγειρικής σόδας, οι μύκητες δεν είναι πλέον σε θέση να κάνουν ζημιά και πραγματικά γίνονται αρκετά αδύναμοι μετά την επίθεση στο φυσικό χημικό μείγμα.

Θεραπεία

Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα το πρωί και μία το βράδυ, με ένα 

ποτήρι νερό πάνω από ένα μήνα. 


Μετά από αυτό θα πρέπει να αποσυρθεί ο καρκίνος.
 healthyfoodteam



Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.